Naša
ponuda

GYM

Savremena “Life Fitness” oprema, vrhunske cardio i “strength” mašine, tegovi svih dimenzija i težina opremaju gym po meri svih koji se bave bilo kojom vrstom treninga. Bez obzira da li ste rekreativac ili profesionalni sportista, da li je vaš cilj redukcija ili održavanje telesne težine, izgradnja mišićne mase ili jednostavno antistres i povećanje energije za svakodnevne aktivnosti - GYM PRO fitness centra će zadovoljiti vaše potrebe i ciljeve u prijatnom ambijentu.

Funkcionalna zona

Ukoliko niste ljubitelj “strength” mašina sa strogo kontrolisanim pokretima i ne zanima vas snaga u odnosu na teg, već snaga u odnosu na vaše telo, Funkcionalna zona je opcija za vas! PRO fitness centar je obezbedio poseban prostor za ljubitelje funkcionalnog treninga sa “crossfit cage”, mnoštvom rekvizita, stazom za istrčavanje i guranje sanki, kao i nezaobilazne “concept rower”, “ski erg” i “air bike”.

GRUPNI TRENINZI

Prava reč koja opisuje grupne treninge je efikasnost! LesMills kao najpopularniji svetski brend grupnih treninga je prisutan u PRO fitness centru sa Bodypump i Bodycombat treningom, ali to je samo deo naše GT ponude. Pilates, Yoga, TRX, PRO ekspres treninzi, kao i potpisani treninzi Zona by Duda i Zumba by Goran čine nedeljni plan treninga zanimljivijim, a vi birate i kombinujete. Posebna sala je rezervisana za Cycling - najjači cardio grupni trening sa 25 biciklova.

Masaže

Ne postoji dobar ili loš dan za dobru masažu. Na tome bismo se zaustavili. Pogledajte našu ponudu i prepustite profesionalnim terapeutima da se pobrinu za oslobađanje od stresa, vašeg tela i uma.

Sauna

Opustite se posle napornih treninga u saunama koje su izradjene od najfinijeg abasi drveta. Saune se nalaze u svakoj od svlačionica i njihovo korišćenje je uključeno uz bilo koju fitnes članarinu.

PROtein bar

Mesto gde ćete uživati pre i posle treninga, nagraditi svoje mišiće ukusnim protein šejkovima, zasladiti se čokoladicama koje ne goje! Naš Protein bar – vaša društvena mreža!