Train like
a PRO

Personalni, personalni u paru, personalni u manjim grupama

Personalni trening

Efikasnost, pravilan način vežbanja i ishrane kao i vidljiv učinak su neosporivi rezultati vežbanja sa personalnim trenerima. Sa sigurnošću se može reći, da je ovaj vid treninga postao potreba klijenata koji žele da fitnes postane deo njihovog zivota i dobiju vise od rekreativnog treninga.

Personalni trener će svoje klijente, pored anketiranja, testiranja, savetovanja u ishrani i izrade plana treninga, motivisati u vežbanju, istrajanju i uciniti svaki trening zanimljivijim i produktvnijim! Sve to, spram potreba i cilja koji su zajedno postavili.

Personalni Trening u paru

U paru je lakše! Za one koji imaju takmičarski duh ili se jednostavno bolje pokreću i inspirišu sa drugom osobom! Motivišite svog partnera u treningu, ishrani, zdravom načinu zivota! Izvicite maksimum iz sebe i osobe sa kojom trenirate! Naravno, uz pomoc personalnog trenera koji će spram svog profesionalnog znanja i vaših potreba, kreirati idealnu kombinaciju treninga bez obzira na različitost u ciljevima i fizičkim sposobnostima klijenata.

PT u malim grupama

Ukoliko niste ljubitelj velikih grupnih treninga, a želite efikasniji i dinamicniji trening, PT u malim grupama je opcija za vas! Kružni jedno-časovni trening u grupama od 3 do 5 klijenata ima individualan pristup trenera i kombinaciju dinamičnih i zanimljivih vežbi spram potreba i ciljeva svih u grupi. U zajedničkom funkcionalnom vežbanju, motivišete jedni druge i lakše dolazite do željenog cilja.

Train like a PRO

Naš posao je da vas inspirišemo da budete bolji u onom što želite da postignete! Vaš PRO fitness center