Budi uvek
u toku

Vesti, dešavanja. promocije…na jednom mestu!

20% popusta na sve članarine

Ako od ovog trenutka budemo bar 20% odlučniji i spremniji da se posvetimo sebi, to je odlican početak! :) E pa za odličan početak, i mi dajemo 20% POPUSTA od 1.juna na SVE ČLANARINE svim starim i novim članovima. Vaš PRO tim!

Pročitaj

NEDELJA OTVORENIH VRATA

Baš važno! Zato što donosimo lepe vesti! Zato što konačno otvaramo vrata i svi naši stari i novi članovi treniraju! GRATIS od Subote 23.maja do nedelje 31.maja. Svi koji imaju aktivne članarine od marta, aktiviraćemo ih tek 1.juna. Do tad vežbate GRATIS! Zajedno u svemu do kraja, za nove, lepe i zdrave početke! Vaš PRO tim!

Pročitaj

OBAVEŠTENJE ZA ČLANOVE

Dragi PRO članovi :) Evo par obaveštenja kako da nastavimo da treniramo vodeći računa pre svega o vašem zdravlju i bezbednosti! Obavezna je upotreba peškira i dezinfekcija sprava posle svakog korišćenja. Kako bi treniranje bilo dostupno svima, nakon duge pauze, PRO Fitness Centru su OTVORENA VRATA od 23-31.maja - GRATIS za sve! Sve članarine koje su bile aktivne od 15.marta se produžavaju od 1.juna, a do tad svi treniraju GRATIS! Grupni treninzi se za sada neće održavati. Korišćenje saune za prvo vreme neće biti moguće. Čekamo vas! Vaš PRO tim!

Pročitaj

PRO fitnes centar neće raditi do daljnjeg

Dragi članovi, odlukom Vlade Srbije PRO fitnes centar neće raditi do daljnjeg. Ali hajde da izvučemo najbolje što možemo iz ove situacije: pratite nas na našem instagram profilu jer objavljujemo online treninge sa vašim trenerima! Budite dobro, sačuvajmo zdravlje i pozitivan duh :)

Pročitaj

Samo za nju!

Drage dame, mart je u znaku poklona! Od 1. do 8. marta trenirajte besplatno u profitness centru, ali ovaj put to nije sve. Akciju produzavamo, i do kraja marta se mozete uclaniti sa 20%popusta, sto vazi i za nase stare clanice! Zato sto ste zasluzile... Cekamo vas na 2.spratu Promenade. Vas profitness centar

Pročitaj

Da li znate za Fit clanarinu u Pro fitness centru?

Studenti i svi vi koji imate fleksibilnije radno vreme - iskoristite fit ponudu za 2400 dinara mesecno i vezbajte u teretani ili na grupnim treninzima od 12 - 16h svakog dana! Niste sigurni? Isprobajte teretanu, PROBNI TRENING je besplatan ! 2. Sprat šoping centra Promenada

Pročitaj

Black Friday 20% popust

Black Friday vam donosi 20% popusta na sve članarine i to od 29. novembra do 1. decembra. Pogledajte dobro!

Pročitaj

Godinu dana sa vama!

Slavimo 1. rodjendan i pozivamo na slavlje. 15-21. novembra nedelju dana gratis za nove članove - da se upoznamo, a do kraja novembra, 20% popust za sve članove sa kojima se već poznajemo. Slavimo zdrav život zajedno!

Pročitaj